Társaságunk 1991. decemberében alakult, családi vállalkozásként, mely tulajdonosi háttér ma is változatlan.
1991-től 1997 tavaszáig eleinte villamosgép javítással, később építőipri villany szereléssel foglalkoztunk.
1996. decemberében úgy döntöttünk, hogy vállalkozásunk fő profilja a legkülönbözőbb villamosipari (ide értve az épület villany , erőátviteli, automatizálási) szerelési anyagok kereskedelme lesz.
1997. tavaszától léptünk a villamosipari anyagkereskedelem piacára.

A kezdeti, összesen 60m2 bérleményből 2004-ben a jelenlegi, saját tulajdonú székhelyünkre költöztünk, ahol

  • 12 kollegát foglalkoztatunk,
  • 70m2 eladótérben történik partnereink kiszolgálása,
  • 200m2 zárt raktár alapterületen tároljuk a készleteinket,
  • 70m2 oktató terem áll rendelkezésre a Partnereink és a saját kollegáink képzésére,
  • 3 tehergépkocsi áll rendelkezésünkre a logisztikai feladatok megoldására, melynek része a partnereink által megrendelt eszközök – akár a beépítés helyszínére történő – kiszállítása is.
Mára Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye egyik meghatározó villamosipari kis- és nagykereskedésévé váltunk.

Vállalkozásunk alapgondolata, hogy a hazai villamosiparban működő cégek társai legyünk és ezáltal a legmagasabb színvonalú, teljes körű kiszolgálást nyújthassuk a lehető legrövidebb időn belül. Az általunk forgalmazott eszközök elsősorban a hazai gyártóktól, másodsorban az Európai Unió határain belülről – az ipar ezen szegmensének legmeghatározóbb gyártóitól – származnak. Ezzel garantáljuk a kiemelkedő műszaki színvonalat, hosszan tartó technikai támogatást, a piachoz igazodó versenyképes árakon.

A villamosipari és kereskedelmi piacot negatívan befolyásoló tényezők ellenére a vállalkozás pozíciójának megtartása, erősítése, a vevői körünk bővítése. Mindezeket a termékkínálatunk fejlesztésével, a cég dolgozóinak folyamatos szakmai és kommunikációs képzésével kívánjuk elérni.